dinsdag 17 april 2012

Tuttelpopje


Dit is een nieuw knuffel-/tuttelpopje dat ik naar eigen ontwerp gehaakt heb. Het was even puzzelen maar nu vind ik hem zelf wel heel fijn en knuffelig geworden. Ik heb in de armpjes en beentjes knoopjes gelegd omdat kleintjes het heerlijk vinden een 'bolletje' in hun kleine knuistjes vast te houden. Meer informatie over het tuttelpopje kun je hier vinden.

donderdag 5 april 2012

En het is geworden...een strandtas!

27 Maart heb ik een sneek peak laten zien. Jullie dachten toen dat het een trui of vest zou worden maar het werd een....strandtas!

De tas (zonder de hengsels) is namelijk 43 cm. hoog, 38 breed en 27 cm. diep en gehaakt met een dubbele draad acryl. Er zitten 6 bollen in verwerkt!

Inmiddels ben ik ook begonnen met mijn engelse vlag plaid. Ik heb hem al 4 keer uitgehaald omdat ik de kleurwisselingen niet mooi kreeg. Maar inmiddels heb ik toch al zo'n 8 toeren gehaakt.
Waarom begin ik toch niet met een klein projectje als ik iets nieuws wil leren (zucht ze vertwijfeld haha).

woensdag 4 april 2012

Breipatroon engelse vlag


Herinneren jullie je nog de sneek peak van enkele weken geleden...die is af (eindelijk iets dat af komt) De foto komt morgen online. Nu zou ik natuurlijk mijn overige projecten af kunnen gaan maken of gaan scrappen maar nee hoor...ik heb een breipatroon gevonden van de engelse vlag waarmee ik een plaid wil gaan haken. Heeft iemand een idee welke steek je daarvoor moet gebruiken? De steken van het breipatroon zijn natuurlijk lang en smal. Ik heb zitten denken op het patroon op zijn kant te leggen en te werken met stokjes maar weet niet of het patroon zo niet vervormd wordt. Als iemand dit al ooit eens heeft gedaan en me advies wil geven...heel erg graag!